Kursevi | Obuka | Škola za kuvare za riblje i morske specijalitete | Institut za stručno usavršavanje

Kurs i obuka - kuvar za riblje i morske specijalitete

Kurs i obuka – Kuvar za riblje i morske specijalitete – kurs je stručnog usavršavanja, koji za motiv ima posebno i specifično profesionalno obučene kuvare za ovu oblast.

Naravno, da bi se neko specijalizovao za određenu oblast, potrebno je prvenstveno da nauči osnovne pojmove koji prate navedeno zvanje. Stoga je kurs osmišljen u vidu teoretske i praktične obuke od 300 sati, koje polaznik mora da provede u nekoj od kuhinja određenog restorana specijalizovanog za pravljenje hrane od ribe i morskih plodova.

Pored osnovnih pojmova, potrebnih mašina i alata, količine određenih začina i same vrste ribe koja se spremana po određenoj recepturi i na određen način, poželjno je i teoretsko znanje kada je u pitanju morska ili rečna riba. Takođe, poželjno je i znanje kada se i na koji način koja vrsta rivbe priprema. Na ovom kursu posebno se stavlja akcenat na pravljenju ribljih čorbi i ribljih paprikaša, koji su popularni i traženi u ribljim, ali i drugim restoranima.

Kurs i obuka – Kuvar za riblje i morske specijalitete – u našoj školi namenjen je svima kojima se ova oblast oduvek sviđala, ali i onima koji na ovom radnom mestu rade već dugi niz godina. U ovom drugom slučaju potrebna im je samo diploma o znanju svega onog što su do tada naučili, kako bi je mogli koristiti i za rad u bilo kojoj specijalizovanoj instituciji za riblje prerađevine. U slučaju redovnog pohađanja kursa, nakon završene obuke, omogućeno je polaganje ispita, kako bi dobili validnu diplomu, koju u svakom momentu mogu upisati u radnu knjižicu, koja je priznata i u inostranstvu, te su mogućnosti zapošljavanja veće i sigurnije! Pozivamo i Vas da budete deo sigurnog i profesionalno obučenog tima, koji zna, može i sme da pokaže sve ono za šta se školovao, što Vam pruža veliku sigurnost u uspeh!!!

Lista gradova za kurs i obuku za kuvara za riblje i morske specijalitete


Literatura za kuvara za riblje i morske specijalitete

Priručnik za kuvara za riblje i morske specijalitete | Institut za stručno usavršavanje