Stručni kursevi i obuke | Institut za stručno usavršavanje

Institut – stručno osposobljavanje

Institut za stručno usavršavanje i strane jezikepravo je mesto za Vas koji ste oduvek želeli da se osposobite za jedno, od preko dve stotine zanimanja i usavršite svoje postojeće znanje, ili krenete od početka na jedinstveni i profesionalan način.

U našoj školi omogućili smo svim polaznicima individualno stručno usavršavanje, za neko od zanimanja: mašinske, elektrotehničke, građevinske, ekonomske, ugostiteljske, tehnološke, drvno – prerađivačke, zdravstvene ili neke druge struke, po zasigurno najpovoljnijim uslovima, jer smo bez konkurencije na ovim prostorima.

Institut za stručno usavršavanje i strane jezike, jedna je od vodećih obrazovnih ustanova za permanentno obrazovanje u svakom pogledu.

Ukoliko do sada niste imali iskustva, a želite da se bavite određenim profilom zanata i postanete dobar majstor, uz mogućnost daljeg usavršavanja, potrebno je samo da nam se obratite. Imate više mogućnosti, a izbor je na Vama.

Kurs i obuka za bilo koje zanimanje okrenuta je prvenstveno u osamdeset posto Vašoj praksi, jer je to jedini put kvalitetnog i sigurnog sticanja znanja. Praksu imate mogućnost da pohađate u institucijama koje su predodređene sa profil zanata koji želite da završite i sa kojima naša škola ima sklopljen ugovor o poslovno – tehničkoj saradnji. Naravno, praksu možete da odradite i u preduzeću koje pronađete sami, u mestu u kom živite, odnosno mestu koje je Vama najbliže. U oba slučaja ste papirološki pokriveni od strane škole, tačnije škola će Vas uputiti na praksu u firmu za koju se sami odlučite i sa njom će klopiti ugovor o Vašoj sigurnosti i bezbednosti. Neophodno je da odradite od 300 do 500 sati prakse, u zavisnosti od zanata koji odaberete. Nakon toga, uz literaturu, priručnik, koji dobijete od nas, spremni ste da izađete na ispit u našoj školi, koji se sastoji od pismenog i usmenog dela. Na ispitu će Vas ispitivati profesori iz oblasti, odnosno struke, koju ste odabrali i kojom želite da se bavite.

Kao što smo istakli već do sada, uvek postoji način i za svakog rešenje. Samim tim, ukoliko se na nekom od ovih radnih mesta već nalazite neko vreme, minimum tri meseca, ali Vam nedostaje sertifikat iz određene oblasti, dovoljna nam je samo overena potvrda naše škole, od nadležne institucije i naučen priručnik naše škole. Na taj način stičete uslov za izlazak na ispit i dobijanje validne diplome.

Naši kursevi su svi akreditovani i odobreni od Zavoda za unapređivanje obrazovanja i vaspitanja, te je samim tim njihova validnost veća, jer ih možete upisati u radnu knjižicu. Na osnovu njih imate mogućnost da otvorite sospstvenu radionicu, agenciju ili neko drugo preduzeće.

Ono što je neophodno jeste Vaša dobra volja, želja za ostvarivanjem cilja i sigurnost u nas. Naše je da Vam u svemu tome pomognemo i omogućimo Vam sigurno i kvalitetno obrazovanje, po najkonkurentnijim uslovima.

Od dokumenata su Vam neophodne kopije: lične karte, državljanstva, izvoda iz matične knjige rođenih i kopija diplome osnovne ili srednje škole.

U središtu aktuelnih zbivanja, napretkom i usavršavnjem po najnovijoj tehnologiji, po najkonkurentnijim i najpouzdanijim uslovima, profeisonalno samo za Vas. Jer, Vi to zaslužujete. Budite majstori svog zanata!!! Čekamo Vas!!!Lista gradova za stručne kurseve i obuku