Institut za stručno usavršavanje i strane jezike

Institut za strane jezike

Identifikacioni posaci

"Institut za stručno usavršavanje i strane jezike d.o.o" Novi Sad - APR


Institut za stručno usavršavanje i strane jezike svojom ponudom kurseva za preko trideset stranih jezika pokazuje da razume zahteve savremenog tržišta. Trenutno su kod nas najposećeniji: kurs engleskog jezika, kurs nemačkog jezika, kurs italijanskog jezika i kurs francuskog jezika. Institut za stručno usavršavanje i strane jezike u skladu sa svojim renomeom garantuje svim svojim polaznicima sticanje aktivnog znanja stranog jezika za koji se odluče

Uvodjenje novog obaveznog predmeta u osnovno obrazovanje uvek mora proći test javnosti. Prisustvo stranog jezika kao obaveznog predmeta od prvog razreda osnovne škole moralo je biti opravdano kao smisleno i svrsishodno da bi bilo prihvaćeno. Javnost je prepoznala neophodnost poznavanja jezika u savremenom dobu. Poznavanje stranih jezika povećava naše šanse za uspeh i osposobljava nas za samostalno delovanje. Svi uspešni poslovni ljudi današnjice razmišljaju i o saradnicima i o konkurenciji koja ne potiče samo iz njihovog okruženja, odnosno zemlje. Poznavanje stranih jezika pomoći će Vam da lakše prenesete Vašu poruku i da lakše u delo sprovedete Vašu poslovnu viziju.

Škola stranih jezika

Naučite engleski, nemački, italijanski, francuski ili bilo koji drugi jezik iz naše ponude uz stručnu podršku našeg profesorskog kadra koji Vas do Vašeg cilja – aktivnog znanja odredjenog jezika, vodi obučavajući Vas upotrebi sve četiri jezičke veštine. Čitanje, pisanje, slušanje i konverzacija su imperativ našeg pristupa procesu učenja. Primenom najsavremenijih metoda i oslanjajući se u radu na upotrebu udžbenika najeminentnijih izdavača odgovaramo na Vaše zahteve sveobuhvatno, jer kursevi kod nas mogu biti i profilisani, odnosno tematski jer pokrivaju odredjenu oblast delovanja, mogu biti opšti ili organizovani u potpunosti u skladu sa Vašim specifičnim zahtevima.

Engleski, nemački, italijanski, francuski jezik su tri jezika koja su prisutna i u formalnom osnovnom i srednjem obrazovanju, s tim što je engleski obavezan i u toku prve dve godine studija na mnogim fakultetima. Pošto su pomenuti jezici prepoznati kao “osnovni”, ukoliko ste iz bilo kog razloga propustili da ih naučite ranije i uklopite se u profil savremenog čoveka koji vlada barem jednim stranim jezikom na konverzacijskom nivou, Institut za stručno usavršavanje i strane jezike pruža Vam šansu da propušteno nadoknadite upisom kursa engleskog, nemačkog, italijanskog ili francuskog jezika.

Kursevi stranih jezika

Kursevi engleskog, nemačkog, italijanskog, francuskog jezika su pravi izbor za sve one koji su spremni da i dalje budu u trci za bolje radno mesto, koji su spremni da budu lideri na poslovnim sastancima, koji preferiraju izraz izazovi naspram izraza prepreke.

Do novih šansi i pobeda krenite sa novim znanjem stečenim na Institutu za stručna usavršavanja i strane jezike.