Kurs bugarskog jezika | Institut za stručno usavršavanje i strane jezike

Kurs bugarskog jezika

Živimo u vremenu mogućnosti, vremenu kada su nam otvorena vrata za putovanja, vremenu u kome nije teško zamisliti saradnju sa inostranom zemljom, ili pak rad u inostranstvu, rad na brodu, ostrvu ili planini. Danas je vreme globalnih humanitarnih akcija, vreme studentskih razmena, studiranja u inostranstvu, mogućnosti komunikacije sa ljudima širom planete, vreme interneta i tehnologije... vreme kada je poznavanje stranih jezika više od znanja, vreme kada je poznavanje stranih jezika potreba koja nas vodi do iskorišćavanja mogućnosti koje nam se pružaju, mogućnosti za bolje življenje!!! Institut za stručno usavršavanje i strane jezike vam može pomoći da tu mogućnost iskoristite! Dobro došli!

Bugarski jezik pripada grupi staroslovenskih jezika i koristi se najviše na teritoriji Republike Bugarske. Srodan je makedonskom jeziku. Kao zvanično pismo koristi se ćirilica. Ono što nas povezuje sa bugarskim jezikom jeste korišćenje azbuke, što nam olakšava učenje pisma ovog jezika. Institut za stručno usavršavanje i strane jezike organizuje kurseve bugarskog jezika, bilo da vladate osnovnim znanjem bugarskog jezika ili ste početnik mi imamo rešenje za Vas.Kurs bugarskog jezika je organizovan tako da svim polaznicima može pružiti tačno ono što im je potrebno i zbog čega su poželeli da nauče bugarski jezik. Pa tako organizujemo :

  • Grupni kurs Bugarskog jezika,
  • Individualni kurs Bugarskog jezika,
  • Online kurs Bugarskog jezika

Za ovakav vid organizacije kursa smo se odlučili da bih polaznicima omogućili da savladaju Bugarski jezik u uslovima koji njima najviše odgovaraju, bilo da je to zbog manjka slobodnog vremena ili zbog atmosfere koja polaznicima odgovara. Za naše polaznike pored osnovnog opšteg kursa bugarskog jezika takođe organizujemo i:

  • Specijalizovani (stručni) kurs Bugarskog jezika;
  • Ubrzani kurs Bugarskog jezika
  • Konverzacijski kurs Bugarskog jezika
  • Dečji kurs Bugarskog jezika

I sve to u cilju pružanja polazniku tačno onog što mu je potrebno. Pa se tako polaznik može odlučiti za specijalizovani kurs iz oblasti IT-a, marketinga, bankarstva ili druge sfere poslovanja. Takođe za najmlađe smo organizovali školicu stranih jezika, gde polaznici mogu savladati jezik uz igrice, zabavu i druženje. Za naše polaznike takođe organizujemo i ubrzani kurs bugarskog jezika što podrazumeva održavanje nastave svakodnevno uz više časova dnevno.

Institut za stručno usavršavanje i strane jezike koristi najsavremeniju literaturu koju koriste priznati strani univerziteti, i koja je ilustrovana sa dosta slika i primera kao i testova kako bi omogoućili polazniku bolje razumevanje i savladavanje jezika. Uz udzbenike takođe koristimo i materijal u vidu audio i video zapisa.

Bugarski za početnike Niš - Learn bulgarian | Institut za stručno usavršavanje i strane jezike
Kursevi bugarskog jezika Kragujevac - Learn bulgarian the easy way | Institut za stručno usavršavanje i strane jezike
Literatura za bugarski Beograd - Uca bugarski ezik | Institut za stručno usavršavanje i strane jezike
Škola bugarskog jezika Novi Sad - Learn Bulgarian World Power 101 | Institut za stručno usavršavanje i strane jezike