Kurs mađarskog jezika | Institut za stručno usavršavanje i strane jezike

Kurs mađarskog jezika

Kurs mađarskog jezika, kao opšti kurs, jedan je od traženijih kurseva naše škole. Samim tim što poznavanje mađarskog jezika nudi velike mogućnosti onima, koji žele da potraže bolji posao, ili poslovno i profesionalno usavršavanje u nekoj od zemalja Evropske Unije, česta je situacija u kojoj veliki broj polaznika želi da završi neki od ponuđenih kurseva ovog jezika.

Mađarski jezik pripada finsko – ugarskoj jezičkoj porodici i zahteva ogromnu posvećenost, kada je u pitanju njegovo savladavanje. Spada u teže jezike za učenje, samim tim što je specifičan kako po izgovoru, tako i po svojim gramatičkim pravilima.

Velike su mogućnosti, posebno za meštane Vojvodine, ali i one čiji preci potiču iz ovih predela, za dobijanje mađarskog državljanstva. Međutim, kako su kriterijumi po ovom pitanju svakim danom sve oštriji, u ovom tenuku neophodno je dobro poznavanje istaknutog jezika, koje se nalazi na minimum B2 nivou. Zato Vam nudimo Opšti kurs mađarskog jezika u našoj školi, koji predviđa savladavanje svega što je neophodno, po redovnim nivoima, od A1 do C2.

Opšti kurs mađaraskog jezika na grupnoj nastavi predviđa pohađanje nastave dva puta nedeljno, u trajanju od devedeset minuta, četiri meseca, za jedan nivo. Ukupno je neophodno da odslušate šezdeset i četiri školska časa, kako biste stekli uslov da izađete na ispit i time steknete validnu diplomu za nivo koji ste završili. Kada je u pitanju individualna nastava redovnih kurseva, za jedan nivo je potrebno da odslušate pedeset školskih časova, odnosno dvadeset i pet dvočasa.

Mađarski rečnik Niš - Mađarsko-srpski rečnik | Institut za stručno usavršavanje i strane jezike
Kurs mađarskog jezika Beograd - Hallo in magyarorszag | Institut za stručno usavršavanje i strane jezike
Mađarski za početnike Novi Sad - Hungarian | Institut za stručno usavršavanje i strane jezike
Literatura za mađarski jezik Kragujevac - Colonical Hungarian | Institut za stručno usavršavanje i strane jezike