Kursevi ukrajinskog jezika | Institut za stručno usavršavanje i strane jezike

Kurs ukrajinskog jezika

Živimo u vremenu mogućnosti, vremnu kada su nam otvorena vrata za putovanja, vremnu u kome nije teško zamisliti saradnju sa inostranom zemljom, ili paka rad u inostranstvu, rad na brodu, ostrvu ili planini, danas je vreme globalnih huanitranih akcija, vreme studentskih razmena, studiranja u inostranstvu, mogućnosti komunikacije sa ljudima širom planete, vreme interneta i tehnologije... vreme kada je poznavanje stranih jezika više od znanja, vreme kada je poznavanje stranih jezika potreba koja nas vodi do iskorišćavanja mogućnosti koje nam se pružaju, mogućnosti za bolje življenje!!! Institut za stručno usavršavanje i strane jezike vam može pomoći da tu mogućnost iskoristite! Dobro došli!

Ukrajinski jezik spada u grupu Slovenskih jezika, grupu jezika kojoj pripada i naš srpski jezi. Obzirom da prpadamo istoj grupi jezika nama nije teško razumevanje i učenje slovenskih jezika pa i ukrajinskog. Ono što je karakteristično za slovenske jezike jeste veliki broj književnih jezika, kao i bogatstvo jezika i izražavanja. Slovenski jezici su jezici sinonima i epiteta. Pravo je zadovoljstvo moći razumeti i čitati književnost slovenskih narodanjihovim izvornim jezikom. Činjenica jeste da najveći deo međunarodnih poslova koje obavljamo jesu sa našim susedima, pa nam poznavanje ovih jezika otvara još jedna vrata ka uspešnom poslovanju kako dirktno tako i kao posrednika u službi prevodioca. Institut za stručno usavršavanje i strane jezike Vam pruža mogućnost savladavanja ukrajinskog jezika. Kurs ukrajinskog jezika je organizovan tako da svim polaznicima može pružiti tačno ono što ima je potrebno i zbog čega su poželeli da nauče ukrajinski jezik. Pa tako organizujemo :

  • Grupni kurs Ukrajinskog jezika,
  • Individualni kurs Ukrajinskog jezika,
  • Online kurs Ukrajinskog jezika

Za ovakav vid organizacije kursa smo se odlučili da bih polaznicima omogućili da savladaju ukrajinski jezik u uslovima koji njima najviše odgovaraju, bilo da je to zbog manjka slobodnog vremena ili zbog atmosfere koja polaznicima odgovara. Za naše polaznike pored osnovnog opšteg kursa ukrajinskog jezika takođe organizujemo i:

  • Specijalizovani (stručni) kurs Ukrajinskog jezika
  • Ubrzani kurs Ukrajinskog jezika
  • Konverzacijski kurs Ukrajinskog jezika
  • Dečji kurs Ukrajinskog jezika

I sve to u cilju pružanja polazniku tačno ono što mu je potrebno. Pa se tako polaznik može odlučiti za specijalizovani kurs iz oblasti IT, marketinga, bankarstva ili druge sfere poslovanja. Takođe za najmlađe smo organizovali školicu stranih jezika, gde polaznici mogu savladati jezik uz igrice, zabavu i druženje. Za naše polaznike takođe organizujemo i ubrzani kurs ukrajinskog jezika što podrazumeva održavanje nastave svakodnevno uz više časova dnevno.

Institut za stručno usavršavanje i strane jezike koristi najsavremeniju literaturu koju koriste priznati strani univerziteti, i koja je ilustrovana sa dosta slika i primera kao i testova kako bi omogoućili polazniku bolje razumevanje i savladavanje jezika. Uz udzbenike takođe koristimo i materijal u vidu audio i video zapisa.

Kurs ukrajinskog jezika Novi Sad - Ukrajinsko-srpski rečnik | Institut za stručno usavršavanje i strane jezike
Literatura za ukrajinski jezik Niš - Learn Ukranian | Institut za stručno usavršavanje i strane jezike