Kurs slovenačkog jezika | Institut za stručno usavršavanje i strane jezike

Kurs slovenačkog jezika

Živimo u vremenu mogućnosti, vremenu kada su nam otvorena vrata za putovanja, vremenu u kome nije teško zamisliti saradnju sa inostranom zemljom, ili pak rad u inostranstvu, rad na brodu, ostrvu ili planini, danas je vreme globalnih humanitarnih akcija, vreme studentskih razmena, studiranja u inostranstvu, mogućnosti komunikacije sa ljudima širom planete, vreme interneta i tehnologije... vreme kada je poznavanje stranih jezika više od znanja, vreme kada je poznavanje stranih jezika potreba koja nas vodi do iskorišćavanja mogućnosti koje nam se pružaju, mogućnosti za bolje življenje!!! Institut za stručno usavršavanje i strane jezike vam može pomoći da tu mogućnost iskoristite! Dobro došli!

Slovenački jezik je zvanični jezik u Republici Sloveniji. Pripada slovenskoj grupi naroda i veoma je srodan našem jeziku. Ono što nama predstavlja olakšanje u razumevanju ali isto tako i može da nas zbuni i oteža nam učenje slovenačkog jezika jeste jako velika sličnost naša dva jezika .Institut za stručna usavršavanja i strane jezike organizuje kurseve Slovenačkog jezika, bilo da vladate osnovnim znanjem slovenačkog jezika ili ste početnik mi imamo rešenje za Vas.Kurs slovenačkog jezika je organizovan tako da svim polaznicima može pružiti tačno ono što im je potrebno i zbog čega su poželeli da nauče slovenački jezik. Pa tako organizujemo :

  • Grupni kurs Slovenačkog jezika,
  • Individualni kurs Slovenačkog jezika,
  • Online kurs Slovenačkog jezika

Za ovakav vid organizacije kursa smo se odlučili da bih polaznicima omogućili da savladaju slovenački jezik u uslovima koji njima najviše odgovaraju, bilo da je to zbog manjka slobodnog vremena ili zbog atmosfere koja polaznicima odgovara. Za naše polaznike pored osnovnog opšteg kursa slovenačkog jezika takođe organizujemo i:

  • Specijalizovani (stručni) kurs Slovenačkog jezika
  • Ubrzani kurs Slovenačkog jezika
  • Konverzacijski kurs Slovenačkog jezika
  • Dečji kurs Slovenačkog jezika

I sve to u cilju pružanja polazniku tačno onog što mu je potrebno. Pa se tako polaznik može odlučiti za specijalizovani kurs iz oblasti IT-a, marketinga, bankarstva ili druge sfere poslovanja. Takođe za najmlađe smo organizovali školicu stranih jezika, gde polaznici mogu savladati jezik uz igrice, zabavu i druženje. Za naše polaznike takođe organizujemo i ubrzani kurs slovenačkog jezika što podrazumeva održavanje nastave svakodnevno uz više časova dnevno.

Institut za stručno usavršavanje i strane jezike koristi najsavremeniju literaturu koju koriste priznati strani univerziteti, i koja je ilustrovana sa dosta slika i primera kao i testova kako bi omogoućili polazniku bolje razumevanje i savladavanje jezika. Uz udzbenike takođe koristimo i materijal u vidu audio i video zapisa.

Kurs slovenačkog jezika Novi Sad - Slovenska beseda v živo | Institut za stručno usavršavanje i strane jezike
Literatura za slovenački jezik Beograd - Colloquial Slovene 2nd edition | Institut za stručno usavršavanje i strane jezike