Online kurs srpskog jezika za strance | Institut za stručno usavršavanje i strane jezike

Online kurs srpskog jezika za strance

Online kurs srpskog jezika – je savremeni način učenje jezika, ali i bilo koje druge oblasti. Predviđen je za strance koji tačno znaju da je njihova sledeća stanica na profesionalnom usavršavanju u Srbiji, te su na vreme poželeli da krenu sa učenjem ovog ne tako jednostavnog jezika.

Kako bi pratili svetski trend i usavršili svoju ponudu, omogućili smo Vam i ovakav vid nastave, ukoliko je neophodno da što pre savladate srpski jezik, a niste u mogućnosti da pohađate nastavu u učionici, odnosno još uvek niste doputovali u Srbiju, ali to sigurno u najskorije vreme planirate iz Vama dobro znanih razloga. Samim tim što se na ovaj način završavaju ne samo kursevi, već i srednje škole i fakulteti, u mogućnosti smo da svakoj Vašoj želji izađemo u susret!!!

Online kurs srpskog jezika – možete započeti iz neke druge države, iz nekog drugog grada, a nastaviti ga iz bilo kog mesta u Srbiji kada već budete na ovim prostorima. Takođe, nastavu možete nastaviti i u individualnoj varijanti ukoliko se profesor sa kojim ste radili do tada nalazi u istom mestu u koje i vi odlučite da se doselite. Nakon odslušanog nivoa, naš profesionalni tim omogućio Vam je i online polaganje ukoliko iz nekih razloga niste u mogućnosti da polaganju fizički prisustvujete. Kao i nakon svakog drugog kursa, položeni ispit uslov je dobijanja sertifikata odobrenog od strane Zavoda za unapređivanje obrazovanja i vaspitanja.

Želja nam je da svakom svom polazniku izađemo u suret, obezbedimo najpovoljnije i najprofesionalnije uslove, a na Vama je samo da nas kontaktirate!!!

Lista gradova za online kurs srpskog jezika za strance