Kurs kineskog jezika | Institut za stručno usavršavanje i strane jezike

Kurs kineskog jezika

Živimo u vremenu mogućnosti, vremenu kada su nam otvorena vrata za putovanja, vremenu u kome nije teško zamisliti saradnju sa stranom zemljom, ili pak rad u inostranstvu, rad na brodu, ostrvu ili planini, danas je vreme globalnih humanitarnih akcija, vreme studentskih razmena, studiranja u inostranstvu, mogućnosti komunikacije sa ljudima širom planete, vreme interneta i tehnologije... vreme kada je poznavanje stranih jezika više od znanja, vreme kada je poznavanje stranih jezika potreba koja nas vodi do iskorišćavanja mogućnosti koje nam se pružaju, mogućnosti za bolje življenje!!! Institut za strane jezike vam može pomoći da tu mogućnost iskoristite! Dobro došli!

Kao što znamo poznavanjes stranih jezika nije samo poznavanje i razumevanje govora jednog naroda, već je poznavanje kulture i običaja naroda. Institut za strane jezike organizuje kurs kineskog jezika. Naši kursevi su organizovani tako da pokrivamo jednako sve veštine konverzaciju, slušanje, čitanje i pisanje, sem u slučajau kada se polaznike opredeli za specijalizovan kurs kineskog jezika kao što je kurs konverzacije. Kurs kineskog jezika vodi tim stručnjaka diplomiranih filologa kineskog jezika, takodje na našem institutu imamo profesore izvornog govornika. Kurs kineskog jezika je organizovan tako da svim polaznicima može pružiti tačno ono što ima je potrebno i zbog čega su poželeli da nauče kineski jezik. Pa tako organizujemo :

  • Grupni kurs Kineskog jezika,
  • Individualni kurs Kineskog jezika,
  • Online kurs Kineskog jezika

Za ovakav vid organizacije kursa smo se odlučili da bih polaznicima omogućili da savladaju kineski jezik u uslovima koji njima najviše odgovaraju, bilo da je to zbog manjka slobodnog vremena ili zbog atmosfere koja polaznicima odgovara. Za naše polaznike pored osnovnog opšteg kursa kineskog jezika takođe organizujemo i:

  • Specijalizovani (stručni) kurs Kineskog jezika
  • Ubrzani kurs Kineskog jezika
  • Konverzacijski kurs Kineskog jezika
  • Dečji kurs Kineskog jezika

I sve to u cilju pružanja polazniku tačno onog što mu je potrebno. Pa se tako polaznik može odlučiti za specijalizovani kurs iz oblasti IT-a, marketinga, bankarstva ili druge sfere poslovanja. Takođe za najmlađe smo organizovali školicu stranih jezika, gde polaznici mogu savladati jezik uz igrice, zabavu i druženje. Za naše polaznike takođe organizujemo i ubrzani kurs kineskog jezika što podrazumeva održavanje nastave svakodnevno uz više časova dnevno. Institut za strane jezike koristi najsavremeniju literaturu koju koriste priznati strani univerziteti, i koja je ilustrovana sa dosta slika i primera kao i testova kako bih omogoućili polazniku bolje razumevanje i savladavanje jezika. Uz udzbenike takođe koristimo i materijal u vidu audio i video zapisa.

Kineski za početnike Niš - Elementary Chinese | Institut za stručno usavršavanje i strane jezike
Konverzacijski kineski Beograd - Communicate in Chinese | Institut za stručno usavršavanje i strane jezike
Kurs kineskog jezika Novi Sad - Chinese made easy | Institut za stručno usavršavanje i strane jezike
Literatura za kineski jezik Kragujevac - Ontemporary Chinese | Institut za stručno usavršavanje i strane jezike