Ubrzani kurs bugarskog jezika | Institut za stručno usavršavanje i strane jezike

Ubrzani kurs bugarskog jezika

Ubrzani kurs bugarskog jezika – namenili smo svim budućim polaznicima kojima je neophodan što veći broj završenih nivoa bugarskog jezika i što brže, ali temeljno savladavnje kako gramatike tako i usvajanje određenog fonda reči koje se koriste svakodnevno.

Ukoliko je Vaša potreba radi poslovnog ili profesionalnog usavršavanja za učenjem bugarskog jezika takva da Vam je brzina savladavanja predviđenog gradiva veoma bitna i to što pre, ovo je sigurno najbolji vid edukacije za Vas. Pripremljen je po najprofesionalnijim standardima i obuhvata sve neophodne segmente osnovnog bugarskog, ali i svih ostalih nivoa, srednjeg i naprednog, kao i uspešna polaganja na kraju svakog odslušanog kursa.

Ubrzani kurs bugarskog jezika – traje dva meseca po svakom nivou, odnosno 64 školska časa, kada je grupna nastava u pitanju. Na nastavu dolazite četiri puta nedeljno po dva časa i nakon svakog završenopg nivoa izlazite na ispit, nakon čega stičete uslov za dobijanje sertifikata.

Potrebno je samo da poželite, dođete kod nas i iznesete svoje želje. Mi smo tu da Vam na najbolji mogući način koji u tom trenutku postoji, izađemo u susret, kako biste u najkraćem roku savladali nepoznato, a potrebno za Vaš poslovni svet i karijeru.

Lista gradova za ubrzani kurs bugarskog jezika