Kurs srpskog jezika za strance | Institut za stručno usavršavanje i strane jezike

Kurs srpskog jezika za strance

Živimo u vremenu mogućnosti, vremenu kada su nam otvorena vrata za putovanja, vremenu u kome nije teško zamisliti saradnju sa inostranom zemljom, ili pak rad u inostranstvu, rad na brodu, ostrvu ili planini, danas je vreme globalnih huanitranih akcija, vreme studentskih razmena, studiranja u inostranstvu, mogućnosti komunikacije sa ljudima širom planete, vreme interneta i tehnologije... vreme kada je poznavanje stranih jezika više od znanja, vreme kada je poznavanje stranih jezika potreba koja nas vodi do iskorišćavanja mogućnosti koje nam se pružaju, mogućnosti za bolje življenje!!! Institut za stručno usavršavanje i strane jezike vam može pomoći da tu mogućnost iskoristite! Dobro došli!

Institut za strane jezike organizuje kurs srpskog jezika za strance koji dolaze da rade i žive u Srbiji. Kurs vodi tim stručnjaka sa filološkog fakulteta. Plan pohađanja kursa je osmislio tim naših stručnjaka. Litiretura koja se koristi jeste “Srpski jezik za strance-Početni“ autora Maše Selimovića-Momčilović i Ljubice Živanić, ovaj udzbenik propraćen je materijalima u vidu audio i videozapisa, takođe kao pomoćni udzbenik koristi se i "Gramatika u osnovnoj skoli" autora Nadežde Vlasići i Ljiljane Tomić. Kurs se održava uglavnom na engleskom jeziku, ali takođe polaznicima nudimo mogućnost da kurs slušaju i na Nemačkom, Španskom i Francuskom. Kurs srpskog jezika za strance je organizovan tako da svim polaznicima može pružiti tačno ono što ima je potrebno i zbog čega su poželeli da nauče srpski jezik . Pa tako organizujemo :

  • Grupni kurs Srpskog jezika za strance,
  • Individualni kurs Srpskog jezika za strance,
  • Online kurs Srpskog jezika za strance

Za ovakav vid organizacije kursa smo se odlučili da bih polaznicima omogućili da savladaju srpski jezik za strance u uslovima koji njima najviše odgovaraju, bilo da je to zbog manjka slobodnog vremena ili zbog atmosfere koja polaznicima odgovara. Za naše polaznike pored osnovnog opšteg kursa srpskog jezika za strance takođe organizujemo i:

  • Specijalizovani (stručni) kurs Srpskog jezika za strance
  • Ubrzani kurs Srpskog jezika za strance
  • Konverzacijski kurs Srpskog jezika za strance

I sve to u cilju pružanja polazniku tačno ono što mu je potrebno. Pa se tako polaznik može odlučiti za specijalizovani kurs iz oblasti IT, marketinga, bankarstva ili druge sfere poslovanja. Za naše polaznike takođe organizujemo i ubrzani kurs Srpskog jezika za strance što podrazumeva održavanje nastave svakodnevno uz više časova dnevno.

Kurs srpskog jezika za strance Novi Sad - Oxford English-Serbian | Institut za stručno usavršavanje i strane jezike
Literatura za srpski jezik Beograd - Learn Serbian | Institut za stručno usavršavanje i strane jezike