Ubrzani kurs slovenačkog jezika | Institut za stručno usavršavanje i strane jezike

Ubrzani kurs slovenačkog jezika

Ubrzani kurs slovenačkog jezika – traje dva meseca po svakom nivou, odnosno 64 školska časa, kada je grupna nastava u pitanju. Na nastavu dolazite četiri puta nedeljno po dva časa i nakon svakog završenog nivoa izlazite na ispit, nakon čega stičete uslov za dobijanje sertifikata.

Ovaj vid edukacije namenjen je onima, koji iz određenog razloga moraju da savladaju jezik na što brži, profesionalniji i efikasniji način. Određenim metodama sve je moguće, samo je potrebno dobro se naoružati željom za radom.

Vid usavršavanja kojim je, ukoliko je neophodno da zbog odlaska u inostranstvo i dobijanja posla, savladate što više nivoa slovenačkog jezika i to potkrepite validnom diplomom odobrenom od strane Zavoda za unapređivanje obrazovanja i vaspitanja, to i učinite.

Ubrzani kurs slovenačkog jezika – je kurs koji smo sa iskustvom i sigurnošću namenili onima, koji iz određenog razloga moraju da savladaju jezik na što efikasniji, brži, i profesionalniji način.

Potrebno je samo da poželite, dođete kod nas i iznesete svoje ciljeve. Mi smo tu da Vam na najbolji mogući način koji u tom trenutku postoji, izađemo u susret i pomognemo u realizaciji svakog cilja koji se tiče učenja slovenačkog jezika.

Lista gradova za ubrzani kurs slovenačkog jezika