Kurs hrvatskog jezika | Institut za stručno usavršavanje i strane jezike

Kurs hrvatskog jezika

Živimo u vremenu mogućnosti, vremenu kada su nam otvorena vrata za putovanja, vremenu u kome nije teško zamisliti saradnju sa inostranom zemljom, ili pak rad u inostranstvu, rad na brodu, ostrvu ili planini, danas je vreme globalnih humanitarnih akcija, vreme studentskih razmena, studiranja u inostranstvu, mogućnosti komunikacije sa ljudima širom planete, vreme interneta i tehnologije... vreme kada je poznavanje stranih jezika više od znanja, vreme kada je poznavanje stranih jezika potreba koja nas vodi do iskorišćavanja mogućnosti koje nam se pružaju, mogućnosti za bolje življenje!!! Institut za stručno usavršavanje i strane jezike vam može pomoći da tu mogućnost iskoristite! Dobro došli!

Hrvatski jezik, pored mađarskog i makedonskog jezika, jeste jezik koji je dosta rasprostranjen na teritoriji naše zemlje. Ovaj jezik pripada slovenskoj grupi naroda i koristi se na teritoriji republike Hrvatske. Ono sa čim će se mnogi složiti jeste da nema velike razlike između naša dva jezika, i da možemo veoma lako ostvariti komunikaciju. I ako su sve ove činjenice tačne ne smemo zaboraviti da ovaj jezik ima svoju gramatiku i svoju književnost i da bi ga zaista razumeli trebamo naučiti ovaj jezik. Institut za stručna usavršavanja i strane jezike organizuje kurseve hrvatskog jezika, bilo da vladate osnovnim znanjem hrvatskog jezika ili ste početnik mi imamo rešenje za Vas.Kurs hrvatskog jezika je organizovan tako da svim polaznicima može pružiti tačno ono što im je potrebno i zbog čega su poželeli da nauče hrvatski jezik. Pa tako organizujemo :

  • Grupni kurs Hrvatskog jezika,
  • Individualni kurs Hrvatskog jezika,
  • Online kurs Hrvatskog jezika

Za ovakav vid organizacije kursa smo se odlučili da bih polaznicima omogućili da savladaju hrvatski jezik u uslovima koji njima najviše odgovaraju, bilo da je to zbog manjka slobodnog vremena ili zbog atmosfere koja polaznicima odgovara. Za naše polaznike pored osnovnog opšteg kursa hrvatskog jezika takođe organizujemo i:

  • Specijalizovani (stručni) kurs Hrvatskog jezika
  • Ubrzani kurs Hrvatskog jezika
  • Konverzacijski kurs Hrvatskog jezika
  • Dečji kurs Hrvatskog jezika

I sve to u cilju pružanja polazniku tačno onog što mu je potrebno. Pa se tako polaznik može odlučiti za specijalizovani kurs iz oblasti IT-a, marketinga, bankarstva ili druge sfere poslovanja. Takođe za najmlađe smo organizovali školicu stranih jezika, gde polaznici mogu savladati jezik uz igrice, zabavu i druženje. Za naše polaznike takođe organizujemo i ubrzani kurs hrvatskog jezika što podrazumeva održavanje nastave svakodnevno uz više časova dnevno.

Institut za stručno usavršavanje i strane jezike koristi najsavremeniju literaturu koju koriste priznati strani univerziteti, i koja je ilustrovana sa dosta slika i primera kao i testova kako bi omogoućili polazniku bolje razumevanje i savladavanje jezika. Uz udzbenike takođe koristimo i materijal u vidu audio i video zapisa.

Kurs hrvatskog jezika Beograd - Learn Croatian World Power 101 | Institut za stručno usavršavanje i strane jezike
Hrvatski rečnik Novi Sad - Learn Croatian | Institut za stručno usavršavanje i strane jezike